Pogled s krova Rijeke otišao u svijet: Dalton Trance Teleport na Trsatskom kašteluU nedjelju je emitirana video premijera sa Trsatskog kaštela u sklopu projekta „Renaissance“ pod okriljem nagrade „Ambasador“ elektroničke glazbe.


Gledatelji su mogli uživati u glazbi DJa i producenta, Dalton Trance Teleporta i Roka Pečarića koji je zaslužan za ekspresiju bouzouki gitare, a zajednički su predstavili album „Bazzar“.

Video Dalton Trance Teleporta s Trsatskog kaštela u Rijeci može se u HD rezoluciji pogledati na

Youtube: https://youtu.be/tG8Q1kOMNPA

Facebook: http://bit.ly/3oyyk5DProjekt Renaissance ima za cilj povezati povijesnu baštinu srednjovjekovne Hrvatske poput dvoraca, utvrda i starih gradova uz nastupe nagrađivanih autora elektroničke glazbe, stvarajući tako svojevrsnu audio-vizualnu turističku razglednicu.

Prva epizoda iz ovog serijala emitirana je 13. prosinca iz Dvora Veliki Tabor gdje su gledatelji mogli uživati u setu house producenta Yakke i čarolijama hrvatskog Zagorja https://youtu.be/r3sFxOhorco . Renaissance se završava 27. prosinca gdje će techno producent DJ Jock predstaviti Tvrđavu Fortica Starigrad u Omišu.

ambasador renaissance, dalton trance teleport, trsatski kaštel

Prati nas na